Tuinaanleg

Een complete tuin aanleggen of slechts kleine veranderingen realiseren, wij doen het zorgvuldig en u bent verzekerd van een goed resultaat. Wij geven groeigarantie op alle door ons geleverde beplanting gedurende 1 groeiseizoen. U ontvangt vooraf een duidelijke werkomschrijvende offerte. Nadat deze is doorgesproken en overeenstemming is bereikt kan met de aanleg gestart worden.

oscar is bereikbaar op

+316 3095 7905

Voor alle tuin aspecten

Een tuin kan in alle seizoenen mooi zijn.

Samenwerkingsverband

Afhankelijk van het project, kan er worden samengewerkt met derden waarbij Quercus Visie de coördinerende positie inneemt.

Bouwkundig

Ook op bouwkundig gebied kunnen wij het een en ander voor u realiseren, zoals ontwerpen en bouwen van tuinhuizen, het aanleggen van sierbestrating, toepassen van Cortenstaal, het metselen van muren en ander metselwerk zoals trappen en bloembakken. Om gedurende het hele jaar optimaal van uw tuin te kunnen genieten denken we ook mee over een eventuele beregeningsinstallatie en tuinverlichting. De installatie daarvan leggen we aan in samenwerking met erkende installateurs, zodat u ook daarvan zorgeloos kunt genieten.

 

Milieuvriendelijk

Bij het aanleggen kunnen we rekening houden met bijvoorbeeld geïmpregneerd hout te vervangen door F.S.C. tropisch hardhout, kastanjehout of Robinia hout. Bij het bekleden van een vijver of dak met Sedum-beplanting en EPDM-folie.

 

Een droom verwezenlijkt

Na alle gesprekken zijn de plannen een mooie tuin geworden.